Ja heti perään uusi päivitys. Broiskun sydämet oli impulssiostos, koska possun poskia ei löytynyt kuin pakasteena. No Reinin Liha:sta sitäkin herkkua löytyi.
Tämä on taas tapaiseni resepti, eli hyvin ylimalkainen.
Nakkasin siis sulaneet possun posket ja paketin pekonia (maailman 8. ihme, eli olin unohtanut jääkaappiin pekonia...) riisin keittimeen. Päälle purkki tomaattimurskaa, porkkanoita ja sipulia. Inkivääriä ja pippuria luonnollisesti, kuten Worchesterin kastiketta. Sekä tietysti chiliä. Nyt meni tuoretta Jalapenoa ja Scotch Bonnettia. Valkosipuli jäi nyt laittamatta, koska edessä vielä pari duunipäivää. Kannattaa laittaa.
Sitten vaan keitin keittämään, ja kun kiehuu, keitin ylläpitolämpöön min kahdeksi tunniksi.
Tarjoile perunoiden ja salaatin kera.
Ja tosiaan mulla riisinkeitin toimii myös slow-cookerina. Keitot muhiin muksvasti kun kaataa ne riisinkeittimeen ja pitää ylläpitolämmössä jokusen tunnin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti