perjantai 12. helmikuuta 2016

HAXE!


Etenkin saatuani pakastimen olen nälkäisen suden lailla jahdannut niitä maagisia punaisia -30% lappuja aina kun vain olen sattunut asian muistamaan.... No, jokunen aika sitten silmiin osui possun potka -30% tarjouksessa. Rapiat 2€ ja 730g lihaa läskeineen ja luineen. Ei kun koriin ja kotona pakkaseen....

Ja tulihan se päivä, kun tajusin, että vapaat alkamassa ja motiivi raataa hellan ääressä lähes yhtä korkealla kuin pankkitili ennen palkkapäivää... 

Liha 2 päivää ennen jääkaappiin sulamaan. Japäivää ennen nautintoa, pistin haudutuspataan pari punasipulia, runsaasti valkosipulia ja potka päälle. Ja tietty mun mausteet on aika chilipainotteisia.... No mausteet maun mukaan.

Lämpö Low:lle ja sitten pehkuihin nukkumaan... Seuraavana päivänä tultuani duunista, pistin uuniin hieman pekonia (potka kun on niin rasvatonta ;-) ) ja sen ruskittua päälle valkkaria ja hapanpunakaalia (ok, ihan normi hapankaali olisi nyt sopinut paremmin....) Sitten potka päälle ja uuniin, jotta kamara muuttuisi maagisesti cracklingiksi....

Ideana oli ottaa kaunis kuva haxesta, eli potkasta... No, iski nälkä, eli joudutte tyytymään tähän....


Noita haudutuspatoja saa n. 30€ hintaan, ja suosittelen lämpimästi jos talous sallii.... Mutta ilmankin pärjää. Tämäkin potka olisi valistunut noin 4tunnissa miedossa n. 100 asteisessa uunissa. Tai pidemmin ja miedommassa... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti