Ja tulihan se päivä, kun tajusin, että vapaat alkamassa ja motiivi raataa hellan ääressä lähes yhtä korkealla kuin pankkitili ennen palkkapäivää...
Liha 2 päivää ennen jääkaappiin sulamaan. Japäivää ennen nautintoa, pistin haudutuspataan pari punasipulia, runsaasti valkosipulia ja potka päälle. Ja tietty mun mausteet on aika chilipainotteisia.... No mausteet maun mukaan.
Lämpö Low:lle ja sitten pehkuihin nukkumaan... Seuraavana päivänä tultuani duunista, pistin uuniin hieman pekonia (potka kun on niin rasvatonta ;-) ) ja sen ruskittua päälle valkkaria ja hapanpunakaalia (ok, ihan normi hapankaali olisi nyt sopinut paremmin....) Sitten potka päälle ja uuniin, jotta kamara muuttuisi maagisesti cracklingiksi....
Ideana oli ottaa kaunis kuva haxesta, eli potkasta... No, iski nälkä, eli joudutte tyytymään tähän....
Noita haudutuspatoja saa n. 30€ hintaan, ja suosittelen lämpimästi jos talous sallii.... Mutta ilmankin pärjää. Tämäkin potka olisi valistunut noin 4tunnissa miedossa n. 100 asteisessa uunissa. Tai pidemmin ja miedommassa...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti