Sitten vain siivilöit keitoksen. Liemen voi tietysti keittää kasaan jolloin syntyy fondi, tai vain laittaa pakkaseen odottamaan käyttöä. Ensi kertaa varten hankin suppilon, ja laitan liemen jääkuutiopusseihin odottamaan käyttöä. Näin saa helposti sopivan määrän, pienenkin aina tarpeen mukaan kokkailuun.
IT-maailman glamourin lähihoitajaopiskeluihin vaihtavan keski-ikäisen karjun kokkailuja pienellä budjetilla, mausta tinkimättä
perjantai 29. tammikuuta 2016
Ruuanjätteet hyötykäyttöön, eli kanaliemi
Joa, ja kun, tulee ostettua broiskun koipia tai muita broiskun luullisia osia, älä heitä niitä pois. Pistä isoon minigrip-/pakastuspussiin, ja pakkaseen. Sieltä sitten sopivana hetkenä kattilaan, päälle vettä, ja mukaan juureksia ja mausteita. Keittele hissukseen useampi tunti.
Tunnisteet:
broileri,
chili,
hyötykäyttö,
jalapeno,
juures,
kana,
kanaliemi,
luu,
luut,
porkkana,
ruoantähteet,
ruokajäte
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti