tiistai 21. kesäkuuta 2011

Maksaa kermakastikkeessa

Rupesi pitkästä aikaa tekemään mieli maksaa. Ja varma paikka löytää maksaa on Hakaniemen halli. Liha-Haka myikin sitä €3,95/kg phieman reilu puoli kiloa kustansi €2,30.

500g maksaa
2-3 sipulia
paketti pekonia
2,5dl kermaa/maitoa

Pilko maksa haluamasi kokoisiksi paloiksi. Itse suosin lähes maksapihvin kokoisia
Kuullota sipulit ja paista pekoni pannussa
Lisää maksapalat

Maksan kypsyttyä lisää kerma

Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. Hauduta n.15 minuutti keskilämmöllä, ja tarjoile perunoiden kera

1 kommentti:

  1. Kiitos ohjeesta! Etsin maksakastiketta, joka edes muistuttaisi isävainaani reseptiä. Tämä simppeli kastike osui jo tosi lähelle!

    VastaaPoista